Partnere

Samarbejdet med eksterne partnere til Open Energy Days er stadig under udvikling, og siden vil blive opdateret løbende.

 

BIIR logo

BIIR er en konsulent virksomhed, som rådgiver indenfor produktudvikling, kvalitetssikring, produktledelse mm.

 

cfia_logo_red

Center for Innovation i Aarhus er Aarhus Kommunes innovationsenhed. CFIA arbejder i alle udviklingsfaser fra behovsafklaring over idé- og løsningsudvikling til værdiskabende implementering. De arbejder med en designdreven tilgang, der altid tager udgangspunkt i et problem, omfatter en iterativ proces og en praksisnær evaluering.

logo CityPulse

CityPulse er et ambitiøst smart city project, der har til formål at skabe innovative smart city løsninger i flere europæiske byer, hvor fokusområdet ligger på udnyttelsen af Internet of Things og åbne data.  Du kan læse mere om CityPulse her.

 

EmaZys

Virksomheden EmaZys Technologies blev stiftet i 2011 af Anders Rand Andersen, og i dag udvikler og eksporterer virksomheden teknologi til optimering af solcelleparker over hele verden.

img_53df3cc29af6e_fønix

Fønix er advokatfirmaet, der nytænker rådgiverens rolle. Hos os finder du derfor kun specialiserede sparringspartnere, der tænker i langsigtede løsninger, og som brænder for at blive en gevinst for hele din virksomhed.

happylogosort-300x203
Happy42 have more than 20 years of experience working with innovation, entrepreneurship and creativity.

kamstrup (2)
Kamstrup forsyner energiselskaber, forsyningsselskaber og submetering-sektoren i hele verden med innovative måleløsninger til el, varme, køling og vand.

 

Print

Systematic er en international it-virksomhed, som beskæftiger ca. 450 engagerede medarbejdere i 10 lande. De arbejder med at integrere og analysere store mængde data i deres IT-løsninger.

logo_welearn

WElearn hjælper kunder med at koble læring og forretning, så det skaber effekt og løfter forretningskritisk adfærd. De udvikler kreative og teknologiske løsninger, der giver learning with impact.

 

amba2 logo

amba2 er et dynamisk udviklingsfællesskab, hvis mission er at fremme udbredelsen af nye kooperative partnerskabsmodeller, som kan føre til en bedre udnyttelse af Danmarks kreative råstof.